Jalkapallo vs. jalkapallo

Jalkapallo kutsutaan Jalkapallo, tai yleisemmin yksinkertaisesti jalkapallo suurimmassa osassa maailmaa. Amerikassa sana jalkapallo viittaa Amerikkalainen jalkapalloJalkapalloPelaajien lukumäärä 11 pelaajaa joukkuetta kohti kentällä milloin tahansa 11 pelaajaa joukkuetta kohti kentällä milloin tahansa, mukaan lukien maalivahti Pelin kohde Pelin tavoitteena on kerätä pisteitä kuljettamalla pallo vastustajien kosketusviivan yli. (Jokaista tällaista esiintymää kutsutaan alaspäin). Pisteytys myös potkimalla se maalipisteen nimeltä Kenttätavoite. Maalin tekemistä. Kentän kummassakin päässä on tavoite. Pelin tarkoituksena on laittaa pallo vastustajasi maaliin. Määräaika Neljä 15 minuutin neljännestä, puoliaikaväli toisen vuosineljänneksen jälkeen. Pelikello pysähtyy usein toistojen välillä. 90 minuuttia. 45 minuuttia pelin jokaisesta puoliskosta. Lisätty aika korvata kuluneen ajan. pallo Esiintyvä pallohormoni, joka on noin 11 tuumaa (28 cm) pitkä ja noin 22 tuumaa (56 cm) kehällä keskellä ja painaa noin 0,875 paunaa. Pallomainen pallo Pääsarja Kansallinen jalkapalloliiga (NFL) Barclay's Premier League (Englanti), La Liga (Espanja), Bundesliga (Saksa), Serie A (Italia), Ligue 1 (Ranska) Mikä se on? Amerikkalainen jalkapallo on peli, jossa harjoitetaan voimakasta fyysistä aggressiota pelaajien kanssa, joilla on nopeutta, voimaa ja räjähtävyyttä ja jotka vaativat kypärien ja pehmusteiden käyttämistä. Jalkapallo (useimmissa maissa kutsutaan fútboliksi tai jalkapalloksi) on suosituin urheilulaji maailmassa. Pelin tavoitteena on maalin tekeminen potkaisemalla pallo verkkoon maalipisteen takana. Maat USA, Kanada Maailmanlaajuinen Ala Pituus: Yhteensä 120 metriä (109.728 metriä) (100 jaardia (91.44 metriä) pelikenttää, kahdella 10 jaardin (9.144 metriä) päätealueella) Leveys: 160 jalkaa (48.768 metriä) Vakio-> Kosketuslinja (pituus): 90 m (100 yd) - 120 m (130 yd); Maalilinja (leveys): 45 m (50 yd) - 90 m (100 yd) Kansainväliset ottelut -> Kosketusviiva (pituus): 100 m (110 yd) - 110 m (120 yd); Maalilinja (leveys): 64 m (70 yd) - 75 m (80 yd) Nykyiset maailmanmestarit Kansas Cityn päälliköt Ranska Tuomarien lukumäärä 3 - 6 erotuomari plus booth arvostelu 3 tuomaria korvaaminen Rajoittamaton 3 pelaajaa per peli Korkein hallintoelin NFL FIFA Pelaajan koko NFL-pelaajan brandon pankit 70 kg. (155 naulaa) oli yhdessä kohdassa 67 kg. (149 lbs.) On kevyin NFL-pelaaja vuodesta 2010, kun taas suurin NFL-pelaaja oli 162,3 kg (358 lbs.). Suurin takaisin juokseva kappale on 122 kg (268 lbs.) Brandon jacobs. mikä tahansa koko. Korkeammat pelaajat ovat mieluummin puolustuksessa Suojavarustus Kypärä, olkapää / rintatyyny / suojus, jalkapehmusteet ja suun vartija vaaditaan oikeutetusti. Säärisuojat, saappaat. Suurimmat turnaukset NFL-toistot World Cup, UEFA Mestarien liigan, FA Cup, Copa del Rey, DFB Pokal, Coppa Italia, Coupe de France Ota yhteyttä urheiluun? Joo; teknisesti törmäysurheilu Joo